Another sunny day

Kl 07.45

Eliott, Stella, Connie och Charlie…och den lilla badbollen :wink:

Haha….jaha…..känns som en repris igen. Jag är uppe tidigt [07] och barnen sover vidare [fast nu vaknade Stella i och för sig]. Men ja…det slår aldrig fel liksom :wink: .

Idag är det i alla fall fiiiint väder igen och det lär bli varmt…underbart då vi älskar solen och värmen. Blir till att sola och så idag igen så klart. Helsingborgs Festivalen börjar idag och pågår i dagarna 3 så imorgon ska vi dit…wihooo, älskar festivalen. Massa människor, musik, aktiviteter, mat, öl, karuseller, marknad osv. Blir nog dit en runda på lördag också innan vi ska iväg till vänner och grilla och ha mys.

Men men….idag är det torsdag och soooool :smile: .

5 Responses to “Another sunny day”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.