Festival dag

Kl 07.50

Wihoo…..idag är det fredag och det innebär FESTIVAL :smile: . Jag älskar festivalen och att det är toppen väder gör att jag älskar det ännu mer. Vi ska dit idag och bara mysa rundor och ha det gott. Love it!! Dricka lite öl/cider, åka karuseller, lyssna på musik, äta gott [Laaaangoooos here I come], ponnyridning om barnen vågar detta året, kolla in marknaden, njuta utav vädret och kolla på massa folk. Härligt härligt :grin: .

Ja…annars blev det en tidig morgon här då Stella vaknade redan 07.15 och Eliott en liten tid efter så just nu tittas det på  barn tv, Dexters labaratorium. Frukost har intagits också. Sen blir det lite fix här hemma, duschning och lite nedpackning utav grejjer som ska med och lite så där innan vi drar iväg.

Hoppas att ni får en fantastisk dag för det ska vi ha!!

Jag bara måste få vara med i bloggen ibland :wink:

4 Responses to “Festival dag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.