Festival 2012

Kl 09.10

Igår var vi nere på festivalen. Åkte ner vid 14 tiden och vädret var kanon….25 grader och strålande sol…underbart :smile: . Barnen åkte massor utav karuseller, vi köpte lite saker på marknaden, drack en öl/cola/fanta, kollade på folk och lite allt möjligt. Just det….jag som aldrig vinner något hade dock lite tur igår. Först hittade jag en 100 lapp på gatan och sen vann jag ett stort marabou choklad på snurr hjulet…på ”mitt” nummer 22. Snacka om flyt :grin: .  Dock så märker man att man inte är lika ung längre…haha. Allt sorl utav olika ljud från olika håll blev lite för mycket…haha. Ungarna kunde även varit på bättre humör men dom var lite tråkiga med sitt ha begär :wink: . Vi var hemma vid 22.30 tiden, ont i benen utav allt gående och trötta  barn som somnade nästan på studs.

Idag beger vi oss inte ner till festivalen, det räckte gott och väl med gårdagen känner jag och dessutom är vädret skiftande mellan ösregn/sol och sen ikväll ska vi åka iväg till ett par vänner och grilla och ha det mys :smile: .

5 Responses to “Festival 2012”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.