Monday!!

Kl 15.00

Snigel jägarna mitt på kvällen

Ojsan hoppsan….har visst inte bloggat på 2 dagar, sorry for that. I lördags var vi iväg till ett par vänner för att ha det lite mys. Vi grillade och åt gott, drack öl, umgicks, snackade och hade det supertrevligt. Ungarna härjade rundor i deras stora trädgård och sen på kvällen så gick dom på snigeljakt…haha. Oj, vad dom hittade sniglar :smile:  Vi åkte dit vid 18 tiden och sen vid 01 tiden cirka så tog vi taxi hem och då hade barnen sovit i 1 timme redan ungefär så det var bums i säng då vi kom hem. En väldigt trevlig kväll/natt så tack för det :smile: .

Igår var det söndag och då gjordes inget speciellt, tog det mest lugnt och höll oss på hemmaplan.

Idag är det i alla fall måndag och en ny vecka. Mannen har gått tillbaka till jobb idag efter 4 veckors semester så det känns lite konstigt att inte han är hemma. Jag och barnen har tagit oss en tur till IKEA idag. Inhandlade en anslagstavla och ett vägg ord som sen ska komma på plats då mannen kommer hem. Just nu leker Eliott med Emil och Stella är hemma hos Petra och härjar runt :smile: . Kvällen blir lugn…kanske litta film. Får se helt enkelt. Nu ska jag läsa lite bloggar för det har jag iheller inte gjort på 2 dagar…Shame on me :wink: .

4 Responses to “Monday!!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.