Det ser inte lovande ut

Kl. 08.25

Hmmmm??

Jaha…..då vaknar man till ÄNNU en regnig dag. Vad är det här….sommar vad då? Och när man tittar på väderleks rapporten så ser det inte lovande ut för Helsingborgs Festivalen som börjar på torsdag. En blöt festival är inget vidare kul. Det ska var sol då…eller åtminstonde inte regn. Suck…hoppas att prognosen ändrar sig.

Måndag idag i alla fall…..mannen har semester hela veckan. Han och Eliott ligger och snarkar medans jag och Stella är uppe. Vi gick upp strax innan 07.30 idag. Just nu ligger hon i soffan och kollar på lite barn tv och jag passar på att blogga :wink: . Vad dagen har att erbjuda vet jag inte. Vädret lockar inte direkt till att bege sig ut. Kanske blir mys på hemma plan bara…får se, får se.

Vad ska ni göra en dag som denna? Och har ni sol eller regn hos er?

11 Responses to “Det ser inte lovande ut”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.