Svinalängorna

Kl. 09.30

Go morron….idag vaknade jag först (självklart då jag kan sova så ska jag vakna först). Vaknade vid 07.30 tiden och sen vid 08 så kom barnen också upp. Solen lyser här idag ….wihoo. Känns som om det var ett tag sedan som den befann sig här. Såg också nu på väderleksrapporten att på lördag (sista festival dagen) så ska det bli sol och 25 grader varmt. Vilken tur liksom. Perfekt också då vi har lovat barnen att kolla på Eric Saade då han uppträder :smile: .

Igår såg jag och mannen film. Vi såg på Svinalängorna. En film som kanske de flesta utav er har sett? Jag kan välja här nu att skriva hur mycket som helst eftersom det är en film som berör på många plan eller att inte skriva något alls. Så jag får nog välja det sistnämnda!! Men har ni inte sett den så gör det.

Idag annars då? Ingen aning faktiskt…..ska väl i alla fall se till att gå ut. Gäller att passa på då solen är framme.

Hoppas att ni får en bra dag!

6 Responses to “Svinalängorna”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.