Intensiv men ändå lugn dag

Kl. 18.45

Hmmm….ja, rubriken kanske inte går ihop men det har faktiskt varit en sådan dag. Intensiv men ändå lugn.

Vi hann med att fika med mormor i stan imorse. Eliott vaknade faktiskt minutrarna efter att jag skrivit morgonens inlägg. Så det var i princip bara till att göra sig iordning och sen ta bussen ner. Fikade på…..hmmm…..kan det ha hetat Bagels Café kanske? Nåja…ingen aning men blev kaffe, dricka, pannkakor och muffins. Gott värre :smile: . Massa förberedelser och så var det i stan också eftersom Helsingborgs Festivalen börjar imorgon. Barnen fick syn på karusellerna så dom blev klart överlyckliga. Och självklart blev lyckan total då det kom en gräsklippare och klippte gräset i Stadsparken. Haha….Eliott blev eld och lågor :grin: .

Och nu blev klockan här 20.30 för emellan det jag skrev innan så har vi fått in barnen,fått i dom lite kvällsmat, klippt dom, duschat dom och en (den lilla) har nyss hoppat i säng.

Var vart jag nu…..jo….eftermiddag har vi spenderat med en tur till Maxi och lite annat och barnen är fulla utav förväntan inför imorgon. Därav det intensiva….tjat och hundra frågor och fundringar och ditten och datten. Jag och mannen är rejält trötta i huvudet nu så det ska bli skönt med en lugn och tyst kväll :tounge: . Blir att vi kollar film senare…inget ovanligt där inte…film älskare som vi är.

Nåja….avslutar inlägget med en bild på moi då det är brist på nya bilder. Nya bilder blir det dock from imorgon för det lär väl fotas en del på festivalen. Hoppas att eran dag har varit bra?

 

 

5 Responses to “Intensiv men ändå lugn dag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.