Festival dag nummer 1

Kl. 08.50

Go morron i blogglandia. Här har vi varit vakna sedan 07.30 för barnen studsade i princip upp och tjoade om att ”Idag är det FESTIVAAAAL”!! Hmmm….ja….om många timmar ja, inte på morgonen direkt :wink: . Meeen…jag blir hellre väckt utav glada och förväntans fulla barn än utav gapiga måsar som jag fick vakna till igår.

Som sagt….festival start idag, vilket ska bli skoj. Jag älskar festivalen. Det är kul att vandra runt och kolla på allt som finns, lyssna på musik, dricka goda öl, äta Langos, se barnens glädje då dom åker karuseller mm. Det regnar inte idag och än så länge så håller mina tummar hårt för att det inte kommer regn sen och att kanske lite sol tittar fram. Sol vill man ju gärna ha liksom.

Men det är en del timmar innan det är dax så under tiden så är det som en vanlig dag här hemma. Just nu tittar barnen på Trassel, vet inte vilken gång i ordningen. Sen springer dom väl ut antar jag och jag plockar lite här hemma och sånt där.

Önskar er en bra dag. Hörs senare I guess!!

 

4 Responses to “Festival dag nummer 1”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.