@ the festival

Kl. 22.05

Sådär ja….då har vi varit nere och festival yrat i ett par timmar. Tog bussen ner vid strax efter 15 tror jag att  det var och kom hem runt 20.30. Så ett par timmar med vandring för att kolla på allt, åka karuseller, dricka en god öl, äta, köpa lite saker och spana in allt folk har det blivit. Barnen har åkt både det ena och det andra och skulle gärna vilja åka bra mycket mer men någon stans får man dra en gräns…haha :disdain: . Eliott hoppade i såna där gummi rep (syns på bilden). Han tyckte att det var jätteskoj och mitt i allt så slog han en volt. Stella ville inte riktigt hoppa där så under tiden åkte hon en karusell. Det var tänkt att dom skulle få rida också på hästarna men njae….efter att hjälmarna kommit på och då det var dax att hoppa upp på hästarna så bangade båda barnen. Dom nöjde sig med att klappa…hihi. Kanske dom vågar nästa år i stället.

Vädret var väl ok….det regnade en runda men det varade inte så värst länge. Ok…det var ju ingen sol men nåå…ok i alla fall. Varsen öl blev det till mig och mannen och lite saker och ballonger följde med hem. Stella valde en häst ballong (gigantisk) och en rosa vovve som hoppar runt och skäller.  Eliott valde en Spiderman ballong ooch så fick han ett Ben 10 paket med vapen som man skjuter med pilar. Själv fick jag mig en väska som jag blev nöjd med.

Imorgon hoppar vi över festivalen och väntar tills lördag istället….då är det Eric Saade som gäller….till barnens stora lycka  :grin: .

Nu är det kväll….barnen har precis somnat och jag och mannen ska bara vila öronen (som hört en del tjat idag :wink:) och eventuellt kolla på någon serie eller film.

Lite bilder som fotades nere på festivalen

3 Responses to “@ the festival”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.