En lugn fredag på hemmaplan

 Kl. 10.10

Go morron alla söta blogg läsare . Idag vaknade jag när klockan var ungefär 07.30 och så låg jag och försökte somna om men gav upp typ 07.50. Helt sanslöst att jag liksom inte kan sova vidare. Men men…skönt att få en morgon helt för mig själv med mitt kaffe medans alla andra snarkade vidare  :grin: .

Igår bestämde vi att vi inte ska ner till festivalen idag. Vi tar en lugn hemma dag idag och åker sedan ner imorgon eftermiddag/kväll istället. Imorgon ska Eric Saade uppträda och det har vi lovat barnen att dom ska få se. Men en lugn och skön hemma dag är inte fel det iheller. Får se vad vi kan tänkas hitta på. Vädret är ju (som vanligt) grått och tråkigt. Men man överlever väl det…har man ju gjort så många gånger förr…haha.

Har installerat smileys plug in här på bloggen idag. Lite trist bara att smileysarna hamnar så långt ovanför då det publiceras. Har försökt att ändra inställningar och yada yada men det går inte ändå. Någon som vet om och hur man kan ändra det?

Ps. Blogg.se verkar ha lite problem för jag kan inte kommentera hos er med Blogg.se bloggar.

Utsikt från lilla Pariserhjulet igår nere på Festivalen

2 Responses to “En lugn fredag på hemmaplan”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.