Lite från söndagens handboll…

Kl 10.35

Bild nr 1: En utav matcherna är igång och Eliott är killen som pilen pekar på.

Bild nr 2:  Eliott och Charlie har en matpaus mellan matcherna.

Har ju inte hunnit uppdatera bloggen något sedan i lördags eftersom bloggen låg nere pga fix i lördags och sen i söndags så var vi iväg i princip hela dagen i Åstorp då det var handbolls matcher. Igår hade jag fullt upp så då hann jag inte iheller. Men NU hinner jag så nu blir det uppdatering :smile:  .

I söndags då ja så begav vi oss iväg vid 10 tiden till Ödåkra Sporthall, var samling där utav alla innan turen fortsatte mot Åstorp. Komma på plats, ombyte utav ungar och sen inta platser för oss föräldrar på läktaren. Ungarna delades in i lag och sen var det uppvärmining och träning innan det var match dax. 5 [6??] matcher spelades och 1 match vanns. Eliott tyckte att det var superkul och jag likaså. Lite korv med bröd intogs mellan pauserna så klart också och till nästa gång så lärde vi oss att det ska packas med  kaffe, varm  choklad och massvis utav goda mackor…haha. Klockan strax efter 15 så begav vi oss hem igen och då var det nöjda pågar som åkte hem. Nu ser vi fram emot nästa matchdag som är den 8 december och då uppe vid Filborna :smile:

Igår var det full fart här hemma och sen på kvällen så var det  jobb. Idag är det tisdag och barnen är i  skola/ dagis. Eliott och Charlie hade sällskap till skolan imorse och det var tur att Eliott inte ville lämnas utav mig idag för morgonen var stressig och sen. Men aaa…hann lämna Stella på  dagis i tid ändå…phew :wink: . Ikväll vankas det j obb igen och då ska Eliott få följa med. Har fixat lite här hemma och så, duschat och sen 12.30 ska jag hämta hem Stella och sen kommer Eliott hem strax efter 13. Så nu så länge tänker jag bara sitta ner och ta det lugnt, läsa lite bloggar och dricka lite  kaffe :smile: .

Hoppas att ni har en fin dag!!

3 Responses to “Lite från söndagens handboll…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.