Onsdag

Kl 13.30

Lilla fröken blåtunga…haha

Jaha, oj…då var det liksom onsdag….REDAN!! Jaja…..morgonen flöt på bra här imorse, till skillnad från igår då det var aningens stressigt och sent. Ungarna tog på sig fint och allt det där, Eliott skickades till  skolan i sällskap utav Charlie och Connie, jag hann bädda sängarna och rymma upp innan jag sen lämnade Stella på  dagis. Love it då det flyter på :smile:

Har annars mest tagit det ganska soft idag. Suttit och surfat runt lite, kollat lite på tv och så där. 12.30 hämtade jag hem Stella och Eliott kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Nu är han ute och cyklar och Stella sitter och leker vid köksbordet. Blir inget  fritids för Eliott här på eftermiddagen. Eftersom det är Christina som hämtar honom på onsdagar [eftersom det är handbolls träning] och hon är hemma så lämnar jag honom inne hos henne istället innan jag och Stella åker mot  jobb. Japp…ikväll är det Stella som får följa med. Skönt med sällskap liksom :wink: .

Längtar dock hem för onsdags kvällar brukar vara liiiite sega och jag är som sagt inget stort fan av att det är för lugnt…haha. Nåväl…väl hemma sen ikväll så blir det massa mys med mannen, en bra film/serie och så där. Lugnt och skönt!!

Nu ska jag se till att utfodra ungarna här så det är fixat och klart. Have a nice day!!

2 Responses to “Onsdag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.