Cool Sunday

Kl 12.00

Vi har en Spiderman här i huset idag [ohhh…oredigerad bild….gött]

La la lala…här kör vi på en cool söndag idag, dvs tar dagen lite som den kommer. Stella är hemma hos Elliot och leker och Eliott är ute och cyklar. Sen i eftermiddag ska jag i och för sig iväg och lämna Eliott vid Norrlycke Sporthall då dom ska ha fotbolls avslutning där idag. Ska dock bara lämna honom och sen hem för där ska vara föräldrafritt idag…hihi. Undrar vad dom ska hitta på för skoj??

Annars….tja, vet som sagt inte utan tar det mest soft. Var ganska skönt att kunna fota och sen slippa fixa med färger och så i photoshop. Förut har jag alltid fått ändra ljus och färger på bilderna eftersom dom jag tog med min gamla kamera blev totalt färglösa och knepiga. Men inte nu…..heeeelt ok bild utan några redigeringar :smile: .

Vad hittar ni på en dag som denna då?

One Response to “Cool Sunday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.