Fotbollsavslutning

Kl 19.20

Första priset i fotboll för Eliott

Jupp…då har Eliott varit på Fotbollsavslutning idag och ni ser ju på bilden vad han hade med sig då han gick där ifrån. Behöver jag ens nämna att det är en väldigt stolt kille?? Hallå…första priset i fotboll, klart han blir stolt…likaså mamma och pappa :wink: . Jag cyklade och lämnade honom vid 14.45 tiden och sen hämtade jag honom 16.30 för det var inga föräldrar som skulle vara med då det var alla årskullar [typ] som var där. Kul hade dom haft och Eliott berättade att dom hade fått gå i led då det spelades musik och ALLA hade applåderat. Han tyckte det var häftigt och känndes speciellt :smile: . Så hade dom fått göra lite tävlingar och lite så där, prisutdelning osv. KUL hade han haft…det kan jag lova :grin:  . Mindre kul för mig som fick cykla och lämna/hämta honom i iskallt regn som piskade en i ansiktet men haha….vad gör man liksom inte?

Mat har intagits, disken är undan diskad och alla har duschat. Sååå nu inväntas kvällen här och när ungarna har kommit i säng så blir det mys med min man och kanske någon bra film. Hoppas att ni har haft en bra dag idag??

3 Responses to “Fotbollsavslutning”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.