Fläck och blåsa bla…

Kl 10.35

Fiiina syskonen Nilsson

Jaha…onsdag idag då ja och snart är det ju helg…igen. Vart och  jobbade igår kväll och när jag kom hem satt nya och fina [stoooora] tv:n på plats på väggen. MEN…ja…ett stort MEN…..tror ni inte att det är en svart fläck INNANFÖR tv glaset som befinner sig mitt i rutan. Ett liten, liten fläck men den stör och så vill vi absolut inte ha det…så klart. Tv:n ska bytas idag absolut men förstå gitandet med att plocka ner den, packa ner den och forsla den Siba och sen samma sak igen fast omvänt? Och det är ju inte lilla, lätta tv:n utan en Plasma på 50 tum. Så jäkla typiskt allstå att vi skulle få just den tv:n med en fläck inuti. Men aaaa…tv:n är grymt snygg och vi är nöjda helt klart. Ska bli skönt att få helt rätt på det idag :smile:

Öppet Hus på Eliotts  skola är det också idag. mellan 17-19 är det och Eliott längtar. Han tycker att det ska bli sååå skoj att få visa sin skola, vad dom gör osv osv. Spännande helt klart. Min lilla prins som har blivit så stor och duktig :smile:

Stella är hemma från  dagis idag igen, fortfarande inte i dagis skick direkt och nu har hon även fått en förkylningsblåsa i munnen som ställer till det på matfronten. Hon vill inte äta då det svider som tusan. Förstår henne men mat måste hon ha. Tror dock att hon äter sen då hon lär bli vrålhungrig.

Nåväl….vi har vilat en liten runda hon och jag så nu sitter vi och håller morgon för gång nummer 2. Ska dock inte sitta länge till för tvätt ska hängas och ny ska startas, det ska bäddas, diskas och allt det där man brukar fixa med.

Hörs sen…hoppas att ni får en bra dag!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.