Helsingborgs Arena

Kl 08.20

Julfint även i vårt hem

Wiiiie….idag är det fredag och det blir en trevlig sådan, lite utöver det vanliga. Ikväll ska nämnligen jag och mannen vara barnlediga och bege oss till Invigningen utav Helsingborgs Arena. Där kommer till att vara artister som Eric Saade, Sanne Salomensen, Sarah Dawn Finer, Veronica Maggio, Robert Wells mfl och galan inleds utav Tina Nordström och Peter Settman. Alltså….hur kul på en skala :smile: ? Ska bli himla skoj och ännu roligare är att jag och mannen har inte gjort något tillsammans på flera år men nu äntligen. Wihooo…längtar!! Stella ska sova över hos sin kompis Elliot och Eliott ska sova över hos Connie och Charlie.

Men nu är det morgon, mannen är på  jobb, Eliott är i  skolan och jag och Stella ska bege oss till Väla vid 10 tiden och där ska vi möta upp mormor och Åsa och ta en  fika tillsammans. Blir trevligt absolut :smile:.

Men aaaa….nu ska jag se till att fixa iordning mig själv och Stella så vi blir färdiga någon gång. Hörs senare och hoppas att ni får en underbar fredag!!

One Response to “Helsingborgs Arena”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.