Sunny Saturday

Kl. 09.50

Go morron till en sooooolig dag :grin: . I alla fall så är det sol i Helsingborg idag…wihoo. Har ni också sol hos er idag kanske?

Vaknade vid 08 tiden och var rätt utvilad fast att jag kom i säng vid 01. Hade i och för sig sovit ett tag på soffan innan dess men ja…ändå liksom :wink: . Jag och mannen tittade på några avsnitt utav Criminal Minds efter att barnen med noll öron hade somnat. Hoppas verkligen att deras öron finns där idag. Än så länge så är dom på i alla fall!

Idag är det lördag som sagt….sista festival dagen och idag är det Eric Saade som gäller. Vet inte när vi hade tänkt åka ner men det blir nog inte förräns sena eftermiddagen gissar jag på. Eric börjar ju inte förräns 21.30 så att åka ner för tidigt känns inte som ett alternativ. Kan i alla fall säga att barnen längtar :mrgreen: .

Men först och främst så ska det tvättas och lite så här hemma. Har tvättstugan här nu klockan 11 så ska få i mig lite mer kaffe och sen börja sortera smutstvätt, bädda och lite så där. Sen får det nog bli ut en runda också eftersom det är fint väder. Vad ska ni hitta på idag?

I stora Pariserhjulet…..iiii…svajjigt värre.

5 Responses to “Sunny Saturday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.