ERIC SAADE

Kl. 12.00

Go förmiddag får jag väl starta med eftersom det inte är morgon. Jag och barnen sov nämnligen till 9.30 idag :smile: . Klart det blev att sova länge eftersom barnen inte somnade förräns strax efter 24 igår kväll.

Vi hade i alla fall en toppen dag/kväll igår och det blev många timmar nere på festivalen. Vi åkte vid 16 tiden hemmifrån och mötte upp Dennis, Johanna och deras barn i stan. Började  med att kolla på Sean Banan, Velvet, Markoolio, Dora, Svampbob osv på Stora scenen då det var Nickelodion dagen. Det var skoj….och vaaarmt…haha. Ungarna tyckte att det var jätteskoj att se :smile: . Därefter fortsatte vi alla till Kina resturangen Golden Bamboo för att få oss i mat. Man orkar ju absolut inte gå på festival utan mat i magarna. Åt jättegott där så sen var man sprick färdig kan jag säga :tounge: . Jag åt fläslfile med champinjoner och bambuskott, mannen åt friterad kyckling, Eliott friterad kyckling med pommes och Stella åt köttbullar med pommes. Till det blev det goda öl till mamman och pappa medans barnen drack cola. Sååå gott så ni anar inte….YUMMI!!

Sen skulle det klart åkas karuseller så det åktes Larven, krockbilarna och annat skoj och ungarna var exalterade. Lite vinster och så blev det också. (Här tappade vi också bort Dennis, Johanna och company och hittade inte dom igen.) Efter en del åkande så var det sen äntligen dax för att bege sig till Stora scenen igen. Lite mer cola och cider beställdes och sen var det bara till att intvänta Eric Saade. Placerade barnen på ett bord så att dom kunde se. Var ju inte så att vi ville ställa oss längst fram bland alla skrikande små tjejer :wink: . Men vi såg bra där vi stod och barnen sken upp som dom största solarna någonsin då han kom in på scen. Tyvärr började det regna en massa men hey……vi överlevde det så klart. Eliott var överlycklig och hade värsta smilet hela tiden. Han höll upp armarna i luften och tjoade med. Stella var ganska trött vid detta laget så hon var inte lika inne  i det som Eliott. Men oj….vilken lycka att se deras miner och deras lycka :grin: . Klockan 23 var det slut så då blev det goda våfflor och leksaker till barnen innan vi trötta och blöta tog bussen hem. Och typ ALLA skulle åka hem samtidigt….phew liksom. Väl hemma så blev det snabblek innan båda barnen sen somnade gott i soffan….väldigt nöjda med dagen :mrgreen: . Jag och mannen kollade på Criminal Minds och sen gick vi och la oss vid strax innan 02.

Kan säga att idag blir det en LUGN dag. Mannen sover fortfarande och barnen är ute och leker.

Bilder kommer så klart här:

6 Responses to “ERIC SAADE”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.