An ordinary Monday

Kl 08.00

Stella bella bus

Japp….idag är det en vanlig måndag…eller ja så gott som. Stella är ju ledig på måndagar och Eliott har ingen  skola idag då det är planeringsdag men mannen är på  jobb och efter att ha haft han hemma så länge så det nu ganska tomt faktiskt. Vi gick upp 07.20 så det var en himla tur att ingen utav barnen ville sova länge idag.

Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt. Skrev ju ett inlägg igår om att jag kollade på Poseidon och så där och väntade på att sonen skulle somna. Well…han somnade INTE. Eller jo…klart han somnade men inte förräns 22.40 :-S . Och sover inte båda barnen så kan jag inte riktigt koppla av så näää..Poseidon såg jag inte, slog över till Konugens Återkomst…[hmmm….tror jag det var?] men kunde inte alls ha någon koncentration då jag sprang upp och kollade han. Näää…somnade gjorde han som sagt inte förräns 22.40 och det här nere i soffan. Höll på att bli tokig.

Nåväl….måndag idag…får se vad vi hittar på. NU….mera morgon  kaffe tack :smile: .

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.