A little fix of this and that

Kl 16.10

Eliott sitter och spelar datorspel [japp, vet att han är långhårig men ungen vägrar klippa sig]….

…och Stella leker doktor med sina dockor.

Jaha….då gick ju dagen ändå och plötsligt är det eftermiddag. Har fått lite småfix gjort och det som var MER än välbehövligt var att rensa och soretera bland barnens kläder . Jag erkänner att det var ganska kaos bland deras kläder så det var bar att det gjordes. Sorterade, kastade och vek in…frågan är bara HUR länge det får se ut som det gör nu för en viss liten fröken älskar att byta kläder 85 tusen gånger per dag ibland :wink:   Sen har jag tvättat, fixat lite på hemmaplan och så där. Ätit middag har vi också gjort….tur det liksom…haha.

Stella har varit hos sin kompis Elliot en runda och nu har hon begett sig iväg till Lowa för att leka. Eliott har mest suttit vid datorn idag men nu har han förflyttat sig ner istället och spelar här. Har försökt prata med honom idag om hur det blir ikväll när det är läggdax. Lägga sig i tid och inget trams som det har varit dom 3 senaste nätterna…hoppas nu att det funkar ikväll. Dax för  skola imorgon och då fungerar det INTE att ligga vaken till 22.40 på kvällen…right?

4 Responses to “A little fix of this and that”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.