Home Alone

Kl 11.55

Vädret ute idag är riktigt tråkigt med tjock dimma och fukt…lite rosor på bordet piggar upp lite i alla fall

Jaha….det är ju en sådan ”Home alone” dag idag. Mannen är på  jobb och barnen är i  skolan och på  dagis. Har i och för sig inte varit själv förutom nu för jag smet in till Tamara på hemvägen då jag hade lämnat barnen…lite  kaffe och snack och så där  och en tur till Coop också med henne . Tackar för sällskapet :smile:

Jag trodde att det skulle vara svårt att få upp barnen imorse men det var inga störra problem. Jag hade svårt att vakna när klockan ringde dock och Eliott frågade om han fick sova vidare men när jag sa att det var  skola idag så gick han upp direkt och Stella lika så. Skönt det och får se om dom är lika lätta att få upp imorgon :wink:

Jag och mannen såg film igår då barnen hade somnat. Ingen mindre än The Hobbit: An Unexpected Journey såg vi och jaa….i början tänkte jag väl tjanjae….kanske. Men jo…den blev bättre och bättre och när den var slut så var det GREAT…längtar tills nästa liksom :smile: . Se den i alla fall.

Nu ska jag ha lite kaffe och så där innan det är dax att hämta hem kidzen.

2 Responses to “Home Alone”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.