Blommig Falukorv?

Kl 15.15

Ingen direkt lyx middag och ingen blommig falukorv med faaaarligt gott

Det blev bara ett utav mina  barn som följde med hem för när jag och Eliott skulle hämta Stella så ville hon och kompisen Wilda leka så hon följde med dom hem istället. Så det är bara jag och Eliott här hemma…lite mys faktiskt att få vara med ett barn.  Vi har ätit mat och suttit och pratat lite om dagen som har varit och lite så. Han tyckte att det var skönt att skolan har kommit igång igen så det är ju positivt. Klart kul att träffa alla kompisar igen och sen är Eliott en människa som mår bäst utav rutiner.

Nu tycker han gott att handbolls och fotbolls träningen kan komma igång också….snart Eliott…snaaart :wink:

2 Responses to “Blommig Falukorv?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.