I love my family

Kl 19.20

Eliott sitter och leker med några utav hans motorcrosser…ni som hängt med en längre tid här vet hur han diggade gräsklippare förr…well nu är det motorcross som gäller

Yeah….hela familjen är samlad…alla är hemma från sitt….finally. Har haft abstinent utav alla här idag känner jag…haha. Stella kom hem vid 18 tiden, Eliott fick jag för mig själv igen vid 17.30 tiden [han lekte ju med en kompis] och mannen kom hem vid 18.30. Har varit ganska tomt och trist utan någon här idag men nu känns det bra igen. Ibland är man så där extra ”jag-svämmer-över-av-kärlek-till-min-familj” och idag har varit en sådan dag :smile: .

Barnen är här nere och leker…trötta är dom absolut så dom lär nog somna ganska snabbt sen då det är sängdax. Brukar ju vara så dom har varit lediga länge och sen blir dom extremt trötta då det kör igång igen. Jag ska mysa med mannen min när dom sover sen. Ska krypa upp i hans famn och gosa och kanske se film?…serie? Vi får se.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.