F-R-I-D-A-Y

Kl 08.40

Hihi…så här kan man också sova..med sin Spidermankeps på huvudet

Då var det fredag, mannen är på  jobb, Eliott är lämnad i skolan och Stella och jag är hemma. Hon leker på sitt rum just nu så här är lugnt och skönt. Precis vad jag behöver för min kropp är helt wierd så känner mig lite si så där småskum :-S .

Stella ja….lilla damen….lilla fröken DIVA. Vet inte vad vi ska göra med henne riktigt…hennes beteende är fruktansvärt nu för tiden och det bara eskalerar. Vi har så många fighter per dag så det tar musten av en. Hon är så skrikig och bråkig mot allt och alla här hemma…så fort det inte går hennes väg. Och när hon skriker så går hennes röst upp i falsett så man blir helt döv. Lat är hon…kan ingenting själv. Eller jo klart att hon kan men hon vägrar och när ingen vill hjälpa henne på hennes order så skriker hon med denna ljusa röst och slåss. Igår tex…hon hade lekt på sitt rum och stökat upp. Hon kommenderade Eliott att hjälpa henne att städa och Eliott sa först ja för att vara snäll men sen var hon dum mot honom, skrek på honom och så där. Då sa jag åt Eliott att inte hjälpa henne då hon var så dum mot honom och sen gick helvet loss och hon flippade fullständigt. Satte mig med henne på hennes rum och sa att hon inte kommer ut förräns hon har städat. Hon flippade loss ännu mer men städade till slut medans tårarna och ilskan sprutade ur henne. Så här håller hon på VARJE dag, fleeeera gånger, om ingen gör som HON säger och tycker. ”Torka mig, hämta det, gör det, jag vill ha det osv osv” Gah…någon hemsk jäkla 5 års fas eller vad?

Nåväl…dagen blir annars ganska lugn här, är lite ur balans kroppsligt…vet i satan vad som pågår. Önskar er en härlig fredag :smile:

2 Responses to “F-R-I-D-A-Y”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.