Snow and work…

Kl 11.35

Det var minsann snö imorse….

Får börja med att skriva att mina inlägg plötsligt inte dyker upp alls på Bloglovin´. Har skrivit till supporten och dom säger att det är något fel med mitt RSS flöde och måste kontakta den bloggportalen som min blogg ligger på. Oki….min blogg är MIN och ligger hos oss själva och mina inlägg har ändå alltid dykt upp på Bloglovin´. Jag har absolut inte gjort några ändringar förutom att jag har bytt design men det dök ändå upp några inlägg på Bloglovin´efter det så förstår inte vad som plötsligt felar. Men nu vet ni…jag bloggar men inläggen dyker inte up på BL.

Jobbade igår och yes…vilken intensiv start det blev. Oh lord…många nya  barn och många barn överhuvudtaget. Var fullt hus kan man säga och ett litet slagsmål uppstod bland ett syskonpar. Det var livat och en intensivt verkligen och väl hemma sen så var jag helt slut. Tror att det blir liiiite lugnare ikväll…haha. Eller jag kanske inte ska säga för mycket för det blir kanske lika intensivt som igår?

Och snö är här också *gillas inte*…får se hur länge den stannar nu. Eliott hade med pulka till skolan så dom har nog åkt i backen på rasten…kul för honom :smile: .

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.