Hello Sunday…

Kl 09.20

Fina Stellis bellis

Då var det söndag och bloggandet står lite still. Ska se om mannen kanske kan finna lite tid över idag och se vad som är fel eftersom mina inlägg inte dyker upp på Bloglovin´. Lite så där småsurt faktiskt :-S .

Igår var vi hemma hos Dennis och Johanna på kvällen. Drack lite gott och spelade spel. Kommer inte riktigt ihåg vad det hette men typ ”Hur tänkte du nu?”….eller något liknande. Blev en del skratt haha :smile:  Hade hur trevligt som helst så tack för igår.

Fotbollsträning var det för Eliott också igår. Han har valt att endast fortsätta med fotbollen och har slutat med handbollen. Helt ok och bättre att han satsar på det som han faktiskt tycker är kul…vilket är fotbollen just nu. Han längtar till lördag varje gång så tummen upp för det. Jag klagar absolut inte över att han har valt fotbollen :wink: .

Annars rullar allt på som vanligt med  jobb, skola och  dagis. Dagarna flyter på och det vi längtar tills nu är våren/sommaren. Behöver verkligen varmare väder och massor utav sol. Tycker att jag är konstant trött liksom. Kyla och snö är inget för mig!! :wink: . Hur är det hos er…har ni snö??

Dagen idag blir annars lugn, är seg som sirap känner jag. Kan vara bra att ta tag i att läsa igenom missade inlägg på Bloglovin´kanske :wink: ? Ha en fin fin dag!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.