Sunday and sickness

Kl 10.25

Stella är tydligen inne i den åldern då det är kul med smink och fixa hår för att gå på ”disco”.

Här blev det en himla tidig morgon idag då Eliott vaknade 5.30 med en dundrade huvudvärk. Självklart så vaknade så även Stella så tjohooo…eller inte. Får se det positivt med att dom nog somnar gott ikväll :wink: . Har försökt vila lite här i soffan men nääää….stört omöjligt med Stella som babblar heeeeeeela tiden om allt möjligt. Den där ungen är förstår ni…ALDRIG tyst…haha.

Igår var vi på förmiddagen på fortbollsträning med Eliott och det är himla kul att faktiskt se hur mycket duktigare och bättre laget har blivit sedan start. Ett klart positivt upplyft och Eliott tycker att det är himla kul med sin fotboll. På eftermiddagen sen så var det dax för Stella att gå på kalas hos bästa dagiskompisen A. Jissus med kidz där var och hon hade haft super kul. Tummen upp :smile: .

Till middag blev Tacos [gott gott] och sen på kvällen så såg jag och mannen på Flags Of Our Fathers…hade ju inte sett den jue men helt ok. Ikväll blir den andra då….Letters From Iwo Jima. Har förr i tiden aldrig gillat krigsfilmer men där finns ju faktiskt en del bra och gripande. Hemska absolut [handlar ju om krig] men aaa….ni fattar. Ohhh…förresten…måste tippsa om ännu en film. Har ni inte sett The Impossible [om Tsunamin i Thailand] så MÅSTE ni absolut SE den. Typ världens mest gripande film och ni kan tro jag grät fleeeera gånger i filmen. Ni bara måste se den!!

Nåväl…söndag idag och få ju se hur denna dagen blir. En son med huvudvärk och en dotter som ska styra och ställa…tror hon :wink: .

Uppdate kl 11. Och så kräktes Eliott så ja….bra är han INTE.

One Response to “Sunday and sickness”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.