A little of everything…

Kl 09.10

Barnen leker med dinosaurier inne på Stellas rum. Dinosaurier är den nya grejjen här hemma nu bland barnen.

Jaha…det här med bloggen….jag skriver inte så mycket som förr. Jag tänker att NU ska jag blogga men sen kommer det alltid annat i vägen liksom. Har i alla fall designat om som ni ser…slängde ihop det nu här på morgonkvisten :smile: .

Igår var det fredag och den fredagskvällen spenderade vi med att måla faktiskt. Målade vår säng vit [ från mörk ….ehhh…..ingen aning men mörk i alla fall var den innan ]och den blev såååååå fin. Ni ska få se före och efter bilder sen då det är helt klart. Sängborden ska målas idag och sen ska det ställas till rätta och så där. Jag och mannen fick sova på soffan inatt eftersom det är total kaos i sovrummet…hihi. Nåväl…SNYGGT blir det :smile:

Sjukstuga har det också varit här. Eliott hade migrän för några dagar sen [TRIST att han har ärvt det efter oss]…hade en sjujäkla huvudvärk och klarade inte av ljud och ljus och så kräktes han. Stackars :-S . Dagarna efter migränen så hade han noll aptit och åt inte på typ 3 dagar men sen vart han bra igen så nu hoppas jag att det dröjjer länge tills han får det igen…ja, helst inte alls förståss. Det är hans tredje migrän anfall men det första med kräkningar. Sen häromdagen så var det jag som var kass….fy för säger jag som jag mådde :-S . Torr som bara den i munnen, ont i magen, kunde inte få i mig något överhuvudtaget och kan jag inte få i mig kaffe…ja, då är jag sjuk. Blääää!!!

Idag är det då lördag och nu på förmiddagen så är det fotbollsträning för Eliott och sen är det fortsätta med målandet och så där så det blir klart. Ja…lite si så där blir det idag!

Ska verkligen försöka hinna in till er bloggar också…så fort tiden finns.

Ha nu en bra dag…..

[Och jaaa…..vi har snö här IGEN….booooring ]

2 Responses to “A little of everything…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.