Före och efter i sovrummet

Kl 10.35

Här kan vi väl snacka om skillnad…samma sovrum men såååååå mycket finare nu

Igår blev vi klara med vårt sovrum och nu är vi så sjukt nöjda. Resultatet blev verkligen toppen….wihoo :smile:  Älskar att vara där inne nu..haha. Fint blev det eller hur? Nästa lilla projket får väl bli lite småfix i barnens rum tror jag. Ny säng och vitt skrivbord till Eliott och Stellas bruna hylla ska ut från hennes rum och hennes stolar och bord ska målas vitt. Inte så mycket som behövs fixas i deras rum i och för sig men aaa….liiite i alla fall.

Eliott är i skolan, mannen är på jobb och jag och Stellis är hemma då hon är ledig på måndagar. Vankas jobb för mig ikväll och båda barnen ska med. Stella är ju som sagt ledig och Eliott vill följa med istället för att gå på fritids idag. Kan ju vara ok. Blir i alla fall skönt då man kommer hem. Känns himla trist att missa kvällarna med älskade mannen för när jag kommer hem är jag så trött och brukar somna fort i soffan :wink: . Känns väl lite si så där faktikst men det får man helt enkelt överleva!

Pillade ännu en gång med designen….shit….tyckte först om den andra men sen nääääääää….så nu får det bli det här svart och vita och jag troooor att jag är nöjd nu. I alla fall så blev det klart mycket snyggare än förra. Det där färglada är nog inte riktigt min grej. Jag är liksom svart, vit och grå…det är jag :wink:

Nåväl….ska fixa lite här hemma och sen förbereda lite middag till Eliott kommer hem från skolan. Blir så enkelt som ris, kycklingbitar och currysås idag men ungarna älskar det så det är väl ok. Hoppas att ni har en bra dag?

4 Responses to “Före och efter i sovrummet”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.