Not so healthy

Kl 10.30

Absolut inte världens hälsosammaste ”frukost” men jag var så sugen på choklad så jag nästan skulle kunna gå över lik…tur det inte händer allt för ofta

Go morron…eller förmiddag så här en tisdag. Eliott är lämnad i skolan, Stella är lämnad på dagis, jag har varit på Coop, duschat och startat en maskin tvätt. Nu har jag suttit här i soffan en tag och tagit det lite si så där…chill. Tv:n är på i bakgrunden, visas The Hills som man har sett 1000 gånger men ändå fastnar jag…haha :wink: . Ska i alla fall snart ta tag i disk, hänga upp tvätten och starta ny och sen får jag väl ta en svängom med dammsugaren också så allt är fix färdigt här innan jag ska hämta Stella och innan Eliott kommer hem från skolan.

Eliott ja….han har förresten stukat sin tumme, den undre delen. Han lekte inne på IKEA´s lekrum häromdagen och slog i den illa så den typ böjjdes så nu är den helt tjock och han har ont. Har lindat in den i bandage så hoppas att det blir bättre snart då. Stackarn, vilken otur han har. Tycker han slår sig alltid nu för tiden. Trillar i trappen, skadade foten på fotbollen och nu lilla tummen.

Nåväl….får väl ta tag i saker och ting här hemma…sen vankas det jobb i kväll.

[L-Ä-N-G-T-A-R  E-F-T-E-R  V-Ä-R-M-E]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.