"Rum terapi"

Kl 14.00

Jupp….kidzen hemma, har ätit mat och nu leker dom på sina rum. Vi har börjat med ett ”sånt där system” för att dom faktiskt ska leka där uppe och sluta vara rädda för sina rum. Stella har ju varit rädd för att vara där uppe sedan i sommras och Eliott har börjat vara rädd nu typ den senaste månaden. Båda vägrar vara där uppe då det är mörkt ute. Eller jo…dom kan leka där uppe om båda två är där men om en utav dom går ner då skriker den andra för full hals och får panik :-S   Det här har börjat bli näst intill ”löjligt” och rent ut sagt skit jobbigt. Nu är det INGA leksaker här nere, inga datorer/Ipad spel här nere utan enbart tv som ”nöjje” här på nedervåningen. Vill man leka får man göra det på sina rum. Eliott klarar det ganska ok under dagitid, Stella är si så där. Nu kör vi som så att om man vågar och kan leka på sitt rum fast att det är mörkt ute så får man ett  klistermärke och när man har kommit upp i en viss summa klistermärke så får man köpa en leksak i leksaks affären. Det här ska gälla även att kunna vara på ovanvåningen själv och på det sättet kanske rädslan [för vad det nu är?] släpper. Får hoppas på det. Det hade varit ok att leka här nere ibland med någon enstaka sak men varje gång dom har fått så har det slutat med katastroff och en massa tjaffs så… no more.

Well….ska väl packa ner det som ska packas ner och får lite ordning på ungarna om ett tag innan Eliott ska lämnas på fritids och sen bär det av mot jobb. Hoppas på en ganska lugn kväll för jag är helt mör men aaaa….tror att det blir ganska livat idag då det är tisdag :wink:

Eliotts lilla stukade tumme

3 Responses to “"Rum terapi"”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.