Snö…tö…snö…tö and so on…

Kl 10.50

Maria, Mindy och en Kesella citrus fick bli starten på min morgon efter att barnen var lämnade till skola och dagis. Skönare, roligare kvinnor får man leta efter…totalt förvirrade båda två…haha.

Jaha…här har det snöat IGEN. Känns så totalt meningslöst för det snöar, töar, snöar, töar, snöar igen och töar igen [dansa, pausa blev det lite som där…haha]. Är sååååå sjukt och galet trött på detta nu. Sluta freaking snöa och bli lite sol och vår istället…eller hur??

Som sagt så är kidzen i skolan och på dagis och jag är hemma. Ska sätta fart med det som ska göras…diskas och dammsugas typ och sen förberda lite middag innan Stella ska hämtas. Ska jobba ikväll och sen blir det mys med älsklingen ikväll. Blev inte så intensivt igår på jobb så det var ju skönt. Tisdagar brukar ju vara livliga men det gick rätt lugnt till. Lite nya barn kom det också så det var ju kul :smile:

Är galet trött idag känner jag. Sov väl inte världs bäst inatt iheller…drömmde massa skumma drömmar som gjorde att sömnen inte blev helt ok. Lite sol hade ju gjort susen…blir man ju så mycket piggare. Meeeen….dagarna är i alla fall ljusare så det är ju positivt. Åhhhh…tala om att jag längtar efter sommaren. Grilla, sola, bada, mysa i trädgården och massa sånt mys….o la la….bring it on :wink:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.