Giant lamp

Kl 12.00

Hihi…barnen ser ut som små leksaker vid denna jättelampa som står i en gata i stan. Drömljus här i stan 9-16 februari

Efter att jag hade lämnat barnen imorse så tog jag mig en vilar runda här på soffan. Känns som om jag har förkylnig på G i kroppen…är så där tung och seg och allt man gör går i slowmotion. Efter vilandet så har jag en sån där irriterande huvudvärk…blää :-S . Har tagit 2 Ipren så får hoppas att dom kickar in. Tyckte ju att jag nästan precis har varit sjuk så det räcker väl nu?

Här utanför oss så börjar åkern sakta förvandlas till en stor byggarbetsplats. Dom började här imorse med att röjja undan åkern med en stor grävmaskin så hela huset skakade. Dom ska tydligen bygga nya hus så ja….den enda som nog är lycklig är Eliott för han har perfekt utsikt att titta på alla grävmaskiner och allt sånt där :wink: .  Jag är inte ett dugg lycklig över det för hur roligt är det på en skala att ha en massa oljud och gräveri precis utanför? Håller nu bara en tumme för att dom inte bygger föööör tätt intill oss.

Ska se till att hänga lite tvätt nu och starta en ny maskin och sen hinna få i mig lite mera kaffe innan det är dax för barnen att komma hem. Eller hem och hem….Stella ska väl till kompisen Elliot och vår Eliott ska väl vara ute och kolla in stora maskinerna :wink:

Hörs sen!

One Response to “Giant lamp”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.