T.G.I.F

Kl 10.40

Morgon fika…..men när man är uppe tidigt på morgonen så är klockan nästan förmiddag då klockan är strax efter 09 :wink:

Då var det fredag och efter att jag och Stella hade lämnat Eliott i skolan så gick vi till Coop. Skojja papegojja att det snöade hur mycket som helst. Våren/solen/värmen känns fruktansvärt låååångt bort måste jag säga . Nåväl…väl hemma sen så fikade vi på supergoda och stora Semlor….så gott så jag nästan dog där ett tag. Ibland får man såna dära torra och hemska men dessa var verkligen hur mumsiga som helst…slurp :smile: .

Har städat undan och lite så här hemma…startat tvätt så nu är allt klart i princip. Känndes skönt att få undan allt INNAN jag satte mig ner faktiskt. Slipper man ha det hängades över sig. Resten utav dagen ska bara vara lugn…hade jag tänkt i alla fall. Mat ska ju lagas så klart. Blir lax med Hollandesissås idag. Var jättelängesedan som vi hade det så det ska bli gott.

Stella leker uppe på sitt rum nu och jaaa….det fungerar väl liiite bättre med att leka på sina rum. Eliott har passerat sin rädsla och klarar av det men Stella…..tja…hmmm…njae…inte riktigt. Dag tid går hur bra som helst men så fort det mörknar så fungerar det inte speciellt bra. Trodde att det skulle fungera med vårt system vi införde men neeej…inte så bra som jag hade hoppats. Får fortsätta hålla tummarna för det har varit såååå himla länge nu….ända sedan i juli förra året. Förstå hur lång tid det är? Några tips hur man kan få henne att bli av med sin rädsla?

Stella äter Semla med hela ansiktet typ

One Response to “T.G.I.F”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.