It´s Saturday

Kl 8.40

Min mini modell

Då var det lördag och vi startade morgonen här vid 08 tiden…helt ok för min del faktiskt. Eliott är ganska hostig och så där så han får hoppa över fotbolls träningen idag. Känns inte bra att träna fotboll i det läget riktigt.

Vi såg filmen ParaNorman igår då vi hade vårt fredagsmys. Helt ok film men Stella tyckte att den var lite läskig. Kan jag i och för sig förstå för även om det är en barnfilm så kan det kanske vara lite läskigt med zombies och spöken. Eliott älskade den däremot :smile:

11.30

Ojsan…hann inte skriva klart innan visst…haha…fortsätter nu. Tja…morgonen här har spenderats med att prata med grannar i telefon och kolla kameror då en dåre körde rattfull här vid våra hus inatt så vi ville kolla. Men polisen tog han sen så….HAHA på det. Förstår inte hur vi kunde sova oss igenom det?  Stella är just nu och leker med kompisen Elliot och vår Eliott är ute och leker med kompisen Emil. Antar att dom kollar in bygget som sker här på åkern. Älsklingens ena bror kommer också hit på lite kaffe om ett tag och sen tror jag att Christina också skulle komma på kaffe sen.

Meen….bloggar mer senare….have a nice day!

One Response to “It´s Saturday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.