S-Ö-N-D-A-G

Kl 08.50

Vår finaste Eliott som var ute och lekte i snön igår

Ok…då var det söndag och det får ju verkligen bli en lugn sådan kan jag tycka och känna. Blev en sen kväll [natt] igår och man är ganska så mör idag.

Det blev som sagt ingen fotbolls träning för Eliott igår då han var hostig och hade lite ont i halsen…får se nu om han blir bättre till matchen som är på onsdag. Får se om jag kan byta dag på jobb för jag trodde att matchen var i helgen som kommer. Well..fel hade jag tydligen.

Hade besök här igår. Christina var här på kaffe och ett tag efter kom barnens farbror Robin också. Blev så klart lite spårat och många skratt…haha…goa, underbara granne :smile: .  Sen under dagen så gjorde vi inte så där jätte mycket och sen på kvällen så kom Johanna, Dennis, André och Tilda hit. Massa öl och massa snack och sen fick skrattmusklerna arbeta vidare :wink: Herregud som man skrattade alltså! Vid typ 00.30 tiden gick mina ögon i kors så jag somnade visst i soffan och vaknade till liv då alla gick hem vid 01.30 tiden. Lovar att jag somnade direkt då jag kom i säng…haha.

Idag är man som sagt ganska mör så en chill dag är det som blir här. Barnen leker just nu på sina rum…dinosaurie lek så klart :wink:

Hoppas att ni får en bra dag!

4 Responses to “S-Ö-N-D-A-G”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.