Go morron lördag

Kl 08.40

En bild på Stella då dom var ute och lekte igår

Go morron lördag då ja…solen skiner och fåglarna kvittrar….och det är ännu en dag med huvudvärk. Vad är grejjen liksom, det är flera dagar nu? Nåväl…får liksom överleva det ändå men det är irriterande :-S

Igår hade vi fredagsmys…kollade på 112-På Liv Och Död [som är barnens favvo program nu för tiden], Amigo Grande, Barda [till Eliotts lycka] och sen Gladiatorerna. Till det var så klart lite gott att äta, godis och jordnötsringar och så där. Stella somnade någonstans i Gladiatorerna och Eliott njöt till fullo utav att ha mamma och pappa för sig själv :wink:

Idag är det lördag som sagt…fotbollsträning och sen blir det väl lugnt tror jag. Ungarna lär väl vara ute och leka som igår antar jag….det var tydligen hur kul som helst att leka här ute på ”byggarbetsplatsen” och jaaaa…det var två stora möghögar som kom in igår så det var rätt in i duschen för dom….haha. Men dom var ute här och lekte i 3 timmar i sträck och hade sååå kul :smile: .

Nu….mera kaffe tack!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.