And then it´s Sunday…

Kl 07.40

Jag längtar efter att hänga i trädgården, mysa, grilla, sola, bada, dricka öl sena varma sommar kvällar, umgås med mysigt folk, gå barfota i gräset, se allt som är grönt på träden och buskarna….ge mig sommar NU. Bilden är tagen i sommras.

Go morron go morron…här är det bara jag som är vaken och det har jag varit nu i en timmes tid. Resten utav familjen ligger där uppe och snarkar :wink: . Barnen kom inte i säng igår förräns vid 23 tiden då vi var hemma hos Dennis och Johanna plus att dom hade varit ute och härjat exakt hela dagen så fullt förståeligt att dom är trötta. Får se när dom vaknar till liv idag.

Det är fint väder ute idag, solen skiner och det ska inte vara några minus grader så det blir tummen upp för det. Längtar verkligen jättemycket efter våren/sommaren  nu…och ännu mer då jag såg den sommriga bilden på Stella. Vilka härliga dagar det var…nice :smile: . Men nu tror jag i alla falla att det går mot rätt håll…det kan ju bara inte komma mer snö nu, eller hur?

3 Responses to “And then it´s Sunday…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.