Påskvecka och vår väder

Kl 11.20

Så var påskriset med färg glada fjädrar på bordet

Hej hej tisdag…glömde…eller njae…HANN inte blogga igår. Barnen v ar lediga igår men vi var iväg på förmiddagen och sen fixades det på hemmaplan och sen fick vi ge oss iväg redan vid 13 med bussen för att Stella hade tid till tandläkaren 13.40. Denna gången gick det SUPER BRA. Hon var inte alls rädd och satt först med mig men när tänderna skulle undersökas så satt hon själv. Tandläkaren sa att det är precis så som tänder ska se ut och att dom var perfekta. Och så blev hon himla imponerad över hur Stella har avvancerat och övervunnit sin rädsla/fobi :smile: Efter tandläkaren så var det ingen idé att åka hem eftersom det var dags för jobb sen så det blev mat på Mc Donalds först och sen lite vandring i stan innan vi tog bussen mot jobb. Kan säga att det var DUKTIGT skönt att komma hem sen på kvällen :wink: .

Idag är Stella på dagis och dom har Påsk fest där idag och sen tänkte jag ta henne ledigt resten utav veckan. Mannen jobbar bara idag och sen är han ledig, Eliott har Påsklov och jag jobbar idag och imorgon så klart snäckan också ska vara ledig. Eliott är hemma och har varit ute och lekt i det fina vädret. Han tycker det är jättekul att titta på alla grävmaskiner och traktorer som kör här och gräver och har sig. Men just nu står han i duschen och sjunger högt…haha.

Nåväl…..ska kika in i era bloggar också…hann ju inte det igår. Ha en fin dag i vår vädret :smile:

One Response to “Påskvecka och vår väder”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.