O*N*S*D*A*G

Kl 07.35

Våra darlings vid stora Påskriset i stan efter att vi hade varit med Stella hos tandläkaren

Så där ja…då var det en ny dag och det är en solig onsdag. Vaknade vid 07 och båda barnen vaknade ungefär då också. Barnen och mannen är lediga och jag ska jobba ikväll sen är jag också ledig. Nice för då blir det en massa mys med familjen :smile: . Ungarna har redan tjuvstartat lite med påsk för dom fick varsitt stort påskägg som Daddy Cool hade köpt åt dom så gissa om dom var överlyckliga…haha. Meeen det gör inget med liiite tjuvstart :wink:

Var helt ok på jobb igår trots att man var trött som en gnu, Var nog en sån där allmän trött dag igår för det var flera föräldrar som kände samma sak, alla var liksom trötta. Japp….det är VÅR och SOL man behöver nu för att få tillbaka energin. Tur att det är på ingång då :smile: . Bytade telefonummer med en mamma igår….våra ungar älskar att leka med varandra och klickar som bara den och vi står alltid och flabbar en massa vi med så vi har bestämt att träffas ”utanför” och hänga tillsammans med ungarna och fika, snacka ock så där…trevlans :smile: .

Nåväl….Ipren och kaffe får bli morgonens fortsättning här…och läsa era bloggar som är uppdaterade. Ha en bra dag och njut utav solen om den är hos er.

One Response to “O*N*S*D*A*G”

  • Vad härligt när det blir så, att ens barn klickar med varandra och även mellan båda föräldrarna. :)
    Påskägg, ja… Det måste ju barnen ha! :) Jag håller ännu hårt i tyglarna… men lite påskgodis när vi ska påskpyssla imorgon kanske vore något. :D
    Det ska bli himla skönt med lite ledigt. Vi har sol och den strålar nästan dagligen. Men det är inte så värst varmt. Det ser ut som att ni där nere på södra sidan har några grader varmare. :)
    Sköt om dig, gumms! Krams!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.