Skärtorsdag

Kl 08.40

Igår blev det minsann premiär hoppande i studsmattan – till barnens stora lycka

Go morron SKÄRTORSDAG…har ni ordnat så att kvastarna är flyg klara :wink: ?

Här vaknade jag och Stella vid 7.30 idag och då var Eliott redan uppe. Han hade gått upp själv idag och satt här nere och spelade lite på Ipaden, duktig kille som var snäll och inte väckte sin mamma :smile: . Skönt att få sova till 07.30 även om jag nog faktiskt hade kunnat sova liiiite längre idag.

Barnen hade varit ute hela dagen igår och till slut så hade Daddy Cool fått gå ut och leta upp dom…dom var låååångt borta på åkern och dom var som två lerhögar..kul hade dom dock haft och när jag kom hem från jobb var dom himla trötta. Förstår jag då Eliott varit ute sedan 08.30 och Stella gick väl ut först vid 14 tiden cirka. När dom kom i säng sen så tittade jag och mannen på film och nya avsnittet utav NCIS men då somnade jag så klart :wink:

Idag är vi lediga allihop så skönt det…får se vad vi hittar på. Önskar er en bra dag så hörs vi sen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.