Långfredag it is…

Kl 08.00

Inhandlade en matta till vardagsrummet igår och den blev perfekt under bordet

Go morron…långfredag idag och vet ni vad? Det SNÖAR ute…kan man bli trött eller :-S ? Det är inte mycket det snöar men ändå liksom. Vår vad då??

Nåväl…igår var vi på Rusta och på IKEA för att köpa lite nytt som vi behövde. Köpte en matta till vardagsrummet [den som syns på bilden], en stor rund matta till hallen där uppe, 2 mattor till vårt sovrum och även en stor spegel till vårt sovrum som vi satte upp horisontellt och lite klotljus. Blev så fint så och äntligen är det inte ”tomt” i hallen där uppe och sovrummet är i princip klart nu[om man någonsin kan bli ”klar”?] . Ska fota och visa senare så ni får se. Efter allt det igår så vi var helt slut så vi la mest i soffan resten utav eftermiddagen/kvällen och kollade på tv och ungarna lekte och hade sig.

Just nu fortsätter barnen faktiskt med sin lek dom höll på med igår…kul dom gångerna då dom faktiskt leker fint tillsammans :smile: . Jag var den som vaknade först idag, vid 07 tiden vaknade jag i vanlig ordning. Förstår inte grejjen riktigt med att alltid vakna vid 07? Måste vara åldern :wink:

Nåväl…ska kika in till er och se vad ni har haft för er.

GLAD PÅSK :smile:

One Response to “Långfredag it is…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.