Påskafton och besök

Kl 07.35

Under natten så har vi haft besök utav Påskharen minsann,….konstigt att jag inte märkt att han har varit här :wink:

PÅSKAFTON och man vaknar till ännu mera SNÖ…..nu orkar jag knappt reagera mer men ja….vädret är ju verkligen en skillnad mot förra året kan man säga. Solen, värmen och allt det där verkar vara långt borta eller så har det glömt bort SKAUNELAND helt enkelt :-S

Igår körde vi fredagsmys här…kollade på Amigo, Barda och sen var det ju självklart Let´s dance som gällde då jag älskar att titta på det. Stella somnade vid strax efter 20.30 tror jag hon var men Eliott orkade sitta uppe ända tills klockan 22. Jag och mannen kom i säng vid 24 tiden men då hade jag redan sovit ett tag på soffan….haha.

Idag är det fotbollsträning trots att det är Påskafton så det ska vi på sen. Sen får jag ta en tur till IKEA då vi behöver lite fler ramar. Håller på att sätta upp foton där upp vid trappen men behöver fler så det ska fixas. Blir himla fint måste jag säga :smile: Sen ska vi ha kusinerna sovandes här inatt så dom kommer senare så det blir fullt hus här senare i eftermiddag/kväll.

Men det är bara tidigt på morgon än så kaffe och läsa lite bloggar ska jag sysselsätta mig med nu.

Mor och son igår vid fredagsmyset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.