Påskaftons kväll

Kl 19.40

Glad kille som nu även har Mindcraft på datorn

Tjoff…då var det kväll och dagen gick som ett skott…typ. Var på fotboll med Eliott innan och det gick bra på träningen…dock längtar han jättemycket tills dom börjar träna utomhus. Men det är inte så lång tid kvar tills dom börjar träna utomhus…väntar bara på våren :wink: Fick även träffa finaste Christina igen som varit sjuk hela veckan…saknat henne massor ju

Efter fotbollsträningen så var det hemom med ungarna och sen begav jag mig direkt till IKEA för att inhandla 4 ramar till så nu har vi vår fina fotovägg vid trappen…blev himla grannt. Sjukt nöjd med vårt hem :smile:   Vid 15 tiden sen så kom barnens kusiner André och Tilda då dom ska sova här inatt. Ungarna har lekt en massa och vi har ätit mat, det har blivit ännu mera Påskägg och nu sitter vi här nere allihop. Några spelar, några tittar på tv osv…också äts det popcorn och godis :smile:

Nåväl…senare så ska jag och mannen i alla fall mysa ner oss i soffan och kolla serie/film.

Hoppas att ni har haft en trevlig Påskafton?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.