Sovmorgon

Kl 11.30

Vår fina påg

Go morron…eller kanske jag borde skriva go förmiddag. Sov till klockan 10 idag…både jag och barnen. Wow liksom men det känns lite som om dagen försvann? Eller ja…morgonen i alla fall. Men men skönt att få sova längre än vanligt i alla fall och ute skiner solen :smile: . Hörde dock att det skulle komma snö på torsdag?? Det får jag hoppas att det inte stämmer för det är ju så härligt nu med sol och lite värme.

Stella sitter uppe på sitt rum med sin dator, Eliott sitter och kollar på tv så så mycket har inte hänt har ännu. Gissar på att barnen ska ut sen i alla fall. Får se om vi kanske beger oss till en lekplats idag eller går en promenad i det fina vädret. Imorgon är det tillbaka till det normala igen med skola, dagis och jobb.

Hade Dennis, Johanna och Tilda på besök här igår kväll också en vända…lite kaffe och snack och så där och sen då ungarna hade kommit i säng så såg jag och mannen på film. Vi såg den svenska filmen Cockpit och herregud…har ni inte sett den så se den…ni kommer till att garva ihjäl er :smile:  Så himla rolig…haha!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.