Instagram
Arkiv

"Meltdown"

Kl 11.30

Älskade lille store underbara påg…mamma och pappa älskar dig till månen och tillbaka

Igår på fotbollsträningen så var vi hela familjen med och kollade vilket Eliott tyckte var jättekul. Till en början spelade han och var som han brukar men sen efter ett tag såg både jag och mannen att han blev helt annorlunda, såg ledsen/sur/irriterad ut men han fortsatte ändå att träna. Sen i en dryckpaus så sa han med tårar i ögonen att han aldrig mer vill spela fotboll i hela sitt liv :?: . Han ville absolut inte berätta varför och jag tyckte det var en helskum vändning eftersom han hade saknat fotbollen under sitta lilla uppehåll och för att han verkligen tycker att det är jättekul.

Vi gick åt sidan och då kunde han inte hålla tillbaka tårarna längre. Han fick fram mellan snyftningarna att han var jättedålig och kunde inte någonting…inte skjuta skott, inte dribbla mellan konerna osv. Aooouch vad det gjorde ont i mitt mamma hjärta :-S . Trodde absolut inte att hans självförtroende hade sjunkit så. Eliott har haft väldigt dåligt självförtroende innan, inte vågat ge sig på nya utmaningar/grejjer av rädsla för att inte klara av det och så där men det har inte funnits där nu på länge men nu kom det en tillbaka släng eller vad man ska säga. Vi pratade om detta…först jag och Eliott och sen mannen och Eliott. Det kändes lite bättre för honom där efter så vi ska träna fotboll med honom här hemma och bygga upp hans förtroende igen, så där får han absolut inte känna…lille älskade påg.

2 Responses to “"Meltdown"”

  • Men sötnosen då… Hoppas det känns bättre!
    Kram på er!

  • Gahhh så hjärtskärande, men käner igen det där att barnen gärna vill kunn allt på en gång, lura är jätte ledsen emellanåt för att hon inte kan läsa, för hur ska hon kunna börja i skolan utan att läsa?!?! Försökt förklara att det är därför hon ska gå där, för att lräa sig, samma sak med simträningen, att hon går där för att LÄRA sig… KRAM!

Leave a Reply