Instagram
Arkiv

COOP Cupen 2013

Kl 07.40

Ödåkra IF P/F-06….redo för COOP Cupen 2013

Igår gick jag och Eliott upp vid 06 tiden för att vara på plats på Toftavallen klockan 07.15. Tiiiidigt var det men Eliott var duktig och jag väckte honom utan problem. 4 matcher spelade dom [alla barnen på bilden spelade inte i ett och samma lag utan delades upp i två lag eftersom dom är många]….dom spelade i sol och dom spelade i regn, vädret skiftade ganska rejält kan jag säga :wink: . Första matchen blev oavgjord och resten förlorade dom tyvärr men dom kämpade bra och spelade bra och dom hade KUL vilket som är det viktigaste i deras ålder kan jag tycka. Dom var färdiga 13.30 så då fick dom medalj och en stor påse med godis, chips, frukt och dricka. Nöjda men trötta barn :smile:

Eftermiddagen spenderades här hemma sen…ungarna var ute och en viss herre var så trött så han var mest kinkig och sur och inget var rätt och han skulle så klart skapa drama. Var några omgångar med honom där alltså :wink: Grillade och åt ute gjorde vi också och ungarna kom i säng strax efter 21…somnade direkt :wink:

Idag gick vi också upp klockan 06 [MAJ GAD…sova…vad är det?]…..Eliott och jag vaknade då så man är trött. Vill bara ta det lugnt idag…tycker att dom senaste dagarna har varit så intensiva så jag vill kunna landa lite känner jag.

Hoppas att ni får en bra dag…och jaaa….jag har många inlägg att ta ikapp visst. Plötsligt var det nästan inga bloggar uppdaterade på Bloglovi´n  och sen plötsligt så tjoff…kom alla era uppdateringar sedan dagar tillbaka.

3 Responses to “COOP Cupen 2013”

Leave a Reply