Från sol till regn

Kl 09.15

Lilla fröken DIVA med världens humörsvängningar…haha

Jaha….igår var det soligt och varmt ute och vi fick ett ryck och begav oss till stranden och hade det gött. Idag….regnar det och är trist väder. Men alltså :-S Får bli en sådan där hemma dag då man fixar lite, bloggar lite och läser lite.

Eliott har redan begett sig ut. Han kunde inte cykla på hela dagen igår då det var punktering/hål på hans bakdäck och så var vi ju på stranden. Daddy Cool lagade det senare och sen kan ni tro att han cyklade resten utav kvällen…haha :smile: Han älskar ju att cykla den där pågen så att vara utan cykel en dag för honom kändes. Han hade ju nästan abstinent :wink:   Stella däremot är inne och får vara det hela dagen. Hennes beteende är inte ok alltså. Igår flippade hon över mååååånga gånger och fortsatte här på morgonen så ut ska hon definitivt inte idag.

Annars idag så är det fotbollsträning för Eliotts del ikväll [hoppas VERKLIGEN att det slutat regna till dess]. På lördag ska båda barnen träna och torsdagen efter ska Stella spela sina första matcher. Spännande :smile: . Och lördagen där efter så är det matchdax för Eliott igen….skojsigt.

Nåväl…hörs senare och jag ska verkligen ta mig tid att gå igenom era bloggar som ni har uppdaterat flitigt…lär dock ta lite tid för det är många inlägg från er :wink:

Ha en fin fin dag!!

One Response to “Från sol till regn”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.