Den förlorade sonen

Kl 13.20

Medans Stella har rumsarrest så är ungen på bilden ute och cyklar…of course liksom…hihi :smile:   Från början hade Stella enbart utegångsförbud efter gårdagens och morgonens dåliga uppförande men då det kom det fulaste ordet som finns ur hennes mun till mig så blev det genast rumsarrest kan jag lova. Så nu befinner hon sig på sitt rum och förstår nog att det var allvar eftersom hon inte protesterar överhuvudtaget. Snälla…..ge oss tillbaka den lugna, härliga och roliga Stella som fanns innan…just nu är hon som ett litet monster. Och det kan jag skriva utan att överdriva :wink:

Jaja….jag tänker i alla fall roa mig med att läsa ett tag. Håller på med Den Förlorade sonen utav Dean R Koontz i Frankenstein serien…nästa heter Nattens Härskare så den ska jag ge mig på efteråt.

One Response to “Den förlorade sonen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.