Inställt och The Sopranos

Kl 18.10

Oväder på ingång

Okej…hann byta om Eliott till fotbollskläder och komma på plats på Toftavallen…för att få veta att det blev inställt på grund utav åska och regn. Haha…bara till att vända om och hem igen. Tur att vi inte har långt hem :wink:

Eftersom det regnar ute så är Eliott och Stella uppe på Eliotts rum och leker tillsammans. Stellas rumsarrest släppte jag på klockan 16 men ut får hon inte gå förräns imorgon. Hon verkar ha insett att det var fel utav henne så förhoppningsvis kommer det inte fler sådana fula ord. Får hoppas nu också att dom håller sams där uppe och inte börjar bråka. Dom kan ju vara som hund och katt dom där två. Än så länge är det lugnt i alla fall och dom leker fint :smile:

Mannen har inte kommit hem från jobb ännu så inväntar honom. Han hade lite att göra så han blev senare. Längtar tills han kommer hem, då ungarna har lagt sig, så man kan mysa ner sig i soffan sen. Vi kollar ju på The Sopranos [utnämnd till världens bästa serie] på kvällarna. Vi har dissat den serien utav någon konstig anledning innan….don´t ask why för det vet jag inte. Men alltså…den är ju grymt bra så bra att vi kan se den nu ju…haha. Har ni sett The Sopranos och vad tycker ni iså fall om serien??

2 Responses to “Inställt och The Sopranos”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.